Aanbieding

Kittens op een bed

Een verrassing!

© Cheshire Cat Rescue & Sanctuary / Facebook

Ze horen plotseling vreemde geluiden uit logeerkamer komen: wat ze op het bed vinden is moeilijk te geloven

Door Kaami Kanje

Online sinds

Een familie uit New Jersey kreeg deze maand een grote verrassing toen ze hun logeerkamer binnenkwamen.

Het leven heeft soms prachtige verrassingen in petto. En een paar dagen geleden had een Amerikaanse familie het geluk zo'n mooie verrassing mee te maken.

Die dag begon alles met vreemde geluiden die uit de logeerkamer kwamen. Geïntrigeerd besloot de familie een kijkje te nemen.

 

Een flinke verrassing

Eenmaal in de kamer was de hele familie verrast zes kittens en hun moeder te ontdekken. De kittens waren nog heel jong, ze waren net ter wereld gekomen.

De familie kon niet precies uitleggen hoe de kat de kamer was binnengekomen, maar ze begreep al snel dat de dieren daar niet konden blijven.

"Ze hebben contact opgenomen met een lokale dierenredder, die ons op zijn beurt benaderde om te vragen of wij de familie konden opvangen," vertelde Shauna, oprichtster van Cheshire Cat Rescue, deze week aan Love Meow.

Een nieuw leven

Snel opgevangen, heeft de hele kleine familie de zorg gekregen die ze nodig had, en de moederkat toonde onmiddellijk veel zorg voor haar kleintjes.

 

Zodra iedereen klaar is om een nieuw leven te beginnen, zullen de kittens en hun moeder worden geplaatst bij liefdevolle gezinnen. Een nieuw begin, dat is meer dan verdiend voor deze straatkat.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen