Aanbieding

Max de hond

8 jaar na adoptie wordt de hond harteloos teruggebracht naar het asiel: zijn hart is gebroken

Door Kaami Kanje

Online sinds

Een echte beproeving voor Max de hond, maar ook voor alle vrijwilligers van het asiel die met een gebroken hart achterbleven.

Acht jaar nadat ze Max als pup hadden geadopteerd, werd de familie van de hond geconfronteerd met 'onvoorziene omstandigheden' en brachten ze Max terug naar hetzelfde dierenasiel waar ze hem voor het eerst hadden ontmoet, meldde de Pennsylvania Society for the Prevention of Cruelty to Animals (PSPCA) op Facebook op 14 juli.

Een situatie die uiteraard bijzonder zwaar was voor de hond, die zich meteen terugtrok, weigerde te eten en te bewegen.

 

Een video die viraal gaat

Een vrijwilliger van het asiel, die zich goed bewust van de moeilijkheden en angst van Max, besloot om hem te filmen en zijn verhaal te delen op TikTok. Sarah Brown deelde begin juli het nieuwe dagelijks leven van Max in het asiel. De video werd meer dan twee miljoen keer bekeken en gaf de lieve Max een welverdiende tweede kans.

Zoals de Pennsylvania SPCA uitlegt, besloot een oude bekende van Max om terug in zijn leven te komen en hem voor altijd een thuis te geven.

Een nieuw leven

Zonder tijd te verliezen, besloot deze persoon, die diep geraakt was door de video van Max, hem in haar gezin op te nemen. Dit nieuws veranderde alles voor Max, die al snel zijn levensvreugde terugvond.

De nieuwe familie van Max deelde enkele foto’s van zijn herwonnen geluk en liet weten dat alles uitstekend verloopt en dat het puur geluk is.

 

Een geweldige ontwikkeling voor iedereen, en vooral voor Max, die hier zo naar had verlangd.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen