Aanbieding

Foto's uit de TikTok-video van de puppy's in de klas

De puppy's hebben hun plek gevonden in deze basisschoolklas.

© @fostertalespt / TikTok

Asiel neemt achtergelaten puppy's mee naar een basisschool: de magie werkt snel (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Deze organisatie heeft een uniek concept ontwikkeld: het helpen van puppy's in nood en tegelijkertijd ondersteuning bieden aan basisschoolleerlingen.

Let op, deze video zou je wel eens zin kunnen geven om terug naar school te gaan!

Op de beelden delen basisschoolkinderen hun schooldag met 21 puppy's, en de symbiose lijkt zonder enige moeite tot stand te zijn gekomen.

Het initiatief voor dit verbazingwekkende project komt van een kleine organisatie genaamd Foster Tales Puppy, die heeft besloten een therapieprogramma te ontwikkelen met puppy's in nood en scholen.

 

Een sociale en emotionele leerervaring

Op haar GoFundMe-pagina legt Brooke Hughes, de oprichter van dit programma, in detail de verschillende doelen van deze initiatief uit. Terwijl de puppy's in tijdelijke opvang zijn en wachten tot ze hun levenslange families vinden, kunnen ze overdag genieten van klaslokalen en talloze ontmoetingen met kinderen om te socialiseren. De voordelen gaan niet alleen in één richting: de kinderen profiteren ook van de aanwezigheid van de puppy's om hun sociale en emotionele vaardigheden te ontwikkelen.

Bovendien helpt de aanwezigheid van de puppy's het stressniveau van de leerlingen te verminderen en creëert het een inclusieve omgeving waar dit gedeelde moment de aandacht en emoties van de kinderen reguleert.

Onder de ongeveer 20.000 volgers op het TikTok-netwerk lijkt dit programma steeds meer internetgebruikers aan te spreken, die dit briljante idee toejuichen in talloze opmerkingen.

Een initiatief dat we graag op grote schaal zouden zien ontwikkelen! Wat vind je ervan? Voel je vrij om je mening te delen in de reacties onderaan de pagina!

Kijk hier naar de mega schattige video:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen