Aanbieding

Muis jaagt op een kat

Kat jaagt op een rat: plotseling is er een spectaculaire tegenaanval (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Dat moet je twee keer bekijken, want zoiets zie je niet elke dag! Hebben die twee soms volledig van rol gewisseld?

Het kleine stadje Esch/Alzette in Luxemburg maakt dierlijke krantenkoppen. Normaal gesproken halen nieuwsberichten uit de gemeente met 34.000 inwoners nooit internationale bekendheid, maar deze video uit 2018 wordt al snel een hit op YouTube.

Daarin zie je eerst een kat die de straat op gaat om op muizen te jagen. Maar alles verloopt heel anders: het is een rat die de kat achtervolgt door de rue Victor Hugo. En dat gaat een hele tijd zo door.

De rollen zijn volledig omgedraaid: terwijl katten normaal gesproken muizen en ratten jagen en ze graag als cadeau mee naar huis nemen, is de pluizige poot hier juist het doelwit!

Rat jaagt op kat in Luxemburg

Het knaagdier jaagt de kat voor zich uit en beide voeren een turbulente achtervolging uit in het anders zo rustige stadje. Gelukkig filmt een buurtbewoner het geheel, anders zou je het waarschijnlijk niet geloven.

De video is inmiddels meer dan anderhalf miljoen keer bekeken op het videoplatform. Helaas komen kijkers niet te weten hoe het afloopt. Je kunt de video hierboven bekijken.

De video gaat viraal, maar er is geen happy end

Inmiddels is gemeld dat de snelle rat uiteindelijk door meerdere auto's is overreden. We besparen onze lezers natuurlijk de foto.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen