Aanbieding

De kat en de rat

De kat en de rat

© Hulk Video - Facebook

Ze adopteerden een kat om ratten in de tuin af te schrikken: dit hadden ze echter nooit verwacht! (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Omdat ze een echte knaagdierenplaag in de tuin had, besloot ze een kat te adopteren. Helaas mislukte het plan.

Het aanvallen van knaagdieren is een natuurlijk instinct van katten. Het zijn hun natuurlijke prooien. Vaak vindt de verzorger van een kat een dode muis op de deurmat of naast het bed.

Het is geen cadeau, zoals velen van ons denken, maar een poging om ons te leren hoe we muizen kunnen vangen. Uiteindelijk zijn we het gezin van onze kat en schaamt hij zich een beetje dat we niet voor onszelf kunnen zorgen en muizen kunnen vangen!

Rat? Geweldig, hij heeft iemand om mee te spelen!

Het lijkt erop dat de kat van deze verzorger zijn natuurlijke instinct verloren heeft, want in plaats van op jacht te gaan naar een rat, gaat hij ermee spelen!

De kat van deze verzorger werd geadopteerd om de ratten die rond haar tuin renden af te schrikken, omdat ze zich vanwege een nabijgelegen vuilstortplaats hadden verspreid. Ze had echter niet verwacht dat haar sierlijke schoonheid in plaats van op jacht te gaan, knuffelsessies zou houden!

De kat heeft een vriendschap gesloten met de rat en hun gezamenlijke speelsessies zijn vol tederheid. De kat likt de vacht van de rat, die geniet van deze bezigheid. Beide dieren spinnen vrolijk en het lijkt erop dat de rat weinig kans heeft om uit de tuin te worden verjaagd.

We vragen ons af wat de verzorger zal doen als de rat de rest van zijn familie meeneemt voor een klein speelkwartier met de kat!

Kijk hier naar de beelden van de rat en de kat:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen