Aanbieding

Gunter knuffelt hond Molly

Als Molly tijdens de vakantie verdwijnt, beginnen voor Gunter pijnlijke dagen.

© Gussy Dsp / Facebook

Bejaarde man verliest zijn hond op vakantie: wanneer ze herenigd worden, is de scène emotioneel (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Met één klap verandert de ontspannen vakantietrip met de camper in een absolute nachtmerrie. Uiteindelijk wordt het voor Gunter zeer emotioneel.

Kaap Finisterre, Santiago de Compostela en nog vele andere toeristische hoogtepunten - de regio Galicië, gelegen in het noordwesten van Spanje, is een droom voor vakantiegangers. Maar voor Gunter (76) uit Duitsland verandert dit anders zo mooie gebied in een ware nachtmerrie.

Want tijdens het bezoek aan Pontevedra met zijn pittoreske oude stad raakt Molly kwijt! Gunter's hond, die mee is. Er volgen dagen van kwelling.

Een wanhopige zoektocht naar Molly

De Duitse toerist spreekt geen Spaans, dus de zoektocht naar Molly is behoorlijk moeilijk. Maar de vrijwilligers van de dierenbeschermingsorganisatie Adopciones Galicia staan Gunter bij - en organiseren een grote zoekactie naar de vermiste hond.

Dan is er eindelijk teken van leven van Molly! Ze wordt op zaterdag gezien bij het Pontillón-stuwmeer. Nu kunnen de helpers tenminste het zoekgebied beperken!

 

Eindelijk een spoor van de hond!

Eén van de vrijwilligers volgt de rondzwervende hond en Gunter rijdt ook met zijn camper daarheen. En uiteindelijk worden de gebeden van de 76-jarige verhoord.

Op 10 maart kan de Duitse toerist eindelijk zijn Molly weer in zijn armen sluiten. De omgeving van O Castelo in Lérez wordt op deze zondagochtend getuige van een zeer emotionele hereniging. Gunter is dolgelukkig en Molly lijkt ook opgelucht.

Daarna was er eerst een pauze in de camper nodig, die ze allebei hard nodig hadden. Daarna gingen ze verder met het verkennen van Galicië, zoals eigenlijk gepland, samen.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen