Aanbieding

De hond Hubert aaien

De hond geniet van dit kostbare moment

© Tierschutzverein Franziskushof Kalletal / Facebook

De video duurt slechts 17 seconden, maar het raakt je recht in het hart

Door Kaami Kanje

Online sinds

Het is een heel eenvoudige opname waar niet veel gebeurt. Maar voor de viervoeter Hubert is dit moment des te kostbaarder. Ontroerend.

Meestal zijn het de kleine dingen in het leven die echt betekenis hebben. Voor hond Hubert is een moment als dit zo wonderbaarlijk. Hoewel er op het eerste gezicht niet veel gebeurt, zijn deze momenten voor hem kostbaarder dan al het andere.

Eindelijk neemt een vrijwilliger van het dierenasiel even de tijd alleen voor Hubert - en je merkt dat de asielhond wenst dat het nooit voorbij zal gaan.

Knuffels voor asielhond Hubert

17 seconden duurt de scène, die voor asielhond Hubert gelijk staat aan het paradijs. Hij geniet duidelijk van de knuffels, ligt helemaal stil en geniet gewoon. Alleen zijn poot, die voorzichtig over de hand van de aaiende persoon is gelegd, geeft aan: alsjeblieft, stop niet, het voelt zo goed...

De post heeft al bijna 3000 likes gekregen op Facebook, de ontroerende video is al meer dan 67.000 keer bekeken. Er is niemand die niet geraakt wordt door dit zeldzame moment van genegenheid. Het laat echter ook zien hoezeer juist asielhonden zoiets nodig hebben.

We hopen dat Hubert binnenkort wordt geadopteerd en dan al de liefde mag ontvangen waar hij zo naar verlangt.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen