Aanbieding

hond op de bank naast zijn verzorger

Na een ellendig leven ziet de toekomst er rooskleurig uit voor dit harige kleine beestje!

© TikTok @svperdone

Hond krijgt zijn eerste speeltje na 8 jaar aan de ketting te hebben gelegen: de video is ontroerend (Video)

Door Mae White

Online sinds

Een gelukkig einde en een nieuw leven voor dit knuffelige witte hondje dat 8 zeer moeilijke jaren had meegemaakt.

Yuki is een hondje dat werd ingezet als bewakingshond in Roemenië en de laatste acht jaar van zijn leven vastgeketend heeft doorgebracht.

Hij werd mishandeld door mensen en na jaren van kwelling werd hij in de steek gelaten.

Een nieuw leven!

Het hondje werd toevertrouwd aan een asiel en was voorbestemd om afgemaakt te worden. Gelukkig ontmoette ze een familie met een hart van goud die besloot hem te adopteren en hem een toekomst vol liefde te bieden.

Eenmaal aangekomen in haar nieuwe thuis, begon Yuki veel onbekende dingen te ontdekken: het gezelschap van twee hondenbroers, het plezier van een kriebel op haar buik, het comfort van een bank, de vreugde van het kunnen knabbelen op koekjes en de vrijheid om te doen wat hij wilde.

Maar dat is nog niet alles. Yuki heeft ook leren spelen. Een fantastische activiteit waarvan hij het bestaan niet eens kende.

Zijn eerste speelgoed

Yuki's verzorgster Anni besloot het nieuwe leven en de vele ontdekkingen van haar hond te documenteren op TikTok.

Onder de verschillende video's die werden gepost, is er één die de ontroerende ontmoeting tussen Yuki en zijn eerste speeltje vastlegt. Het was een heel ontroerend moment omdat Yuki geen idee had hoe hij zich moest gedragen. Hij had nog nooit in zijn leven gespeeld.

Kijk hier naar de lieve beelden:

@svperdone She doesn‘t know what playing is yet but we are trying :) #fypシ #pov #xyzbca #rescuedog ♬ original sound - &lt3

Hier worstelt hij met zijn eerste knuffel!

@svperdone I found out that yuki loves plushies more than toys :) #fypシ #xyzbca #rescuedog #pov ♬ original sound - bestspedup 2nd acc ! 🏄‍♂️

Hoewel Yuki werd mishandeld door mensen, slaagde hij erin die trieste ervaringen te vergeten en begon hij de mensen te vertrouwen die in zijn nieuwe dagelijkse leven waren gekomen.

Een hartverwarmende vooruitgang die de grootsheid van geest laat zien van deze prachtige en intelligente wezens die honden zijn.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen