Aanbieding

Videobeelden van de honden

Videobeelden van de honden

© TikTok / house_of_camille

De actie van deze honden doet de kijkcijfer-teller op TikTok exploderen: de beelden zijn hilarisch! (video)

Door Sanne Blank

Online sinds

Deze twee Franse Bulldogs waren bijzonder creatief in het bedenken van dit grensoverschrijdende kattenkwaad.

En hoewel hun baasjes er in eerste instantie echt niet om konden lachen, besloten ze achteraf toch om deze hylarische gebeurtenis te delen op TikTok.

Het is zonder twijfel de video van de week! 

De beelden van twee Franse Bulldogs die op dinsdag 18 juli op de TikTok app werden geplaatst door de gebruiker genaamd house_of_camille, zetten het sociale netwerk in vuur en vlam. Met bijna 100 miljoen views is het de hotste hondenvideo van het moment. 

En met reden: deze twee "schattige" honden hebben een grote fout gemaakt... het is grappig, creatief en... enorm!!

De woonkamer is omgetoverd tot een echt zwembad

Als ze de woonkamer binnenkomen, arriveren de baasjes letterlijk in een gigantisch pierenbad. De schattige Franse Bulldogs lijken erg tevreden met zichzelf; ze waden door het water en begroeten hun baasjes zonder de minste schuldgevoelens. 

Maar hoe kregen deze honden het voor elkaar om hun huis in een olympisch zwembad te veranderen? Dankzij een CCTV-camera is het antwoord te zien op video, en het is nogal origineel!

Je kunt je het moment van verwarring wel voorstellen (letterlijk en figuurlijk!) toen de baasjes deze grappige situatie ontdekten.

Maar hoewel de baasjes van de twee Franse Bulldogs geïrriteerd hadden kunnen blijven, kozen ze er ervoor om te lachen om de situatie, en beter nog, om hun lach te delen met internetgebruikers. En wij danken hen!

Lees ook:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen