Aanbieding

kat en kraai op het balkon

Een goed gesprek

© Screenshot YouTube / Fox GAG

Woordenwisseling tussen kat en kraai amuseert 8 miljoen mensen (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Waar gaat deze woordenwisseling over? Dat zullen we waarschijnlijk nooit weten, maar het zijn de theorieën die het leuk maken.

Op het balkon zit een mooie rode kat te luieren, maar iemand wil hem duidelijk niet met rust laten. Achter hem zit een kraai op de balustrade en krast naar hem. Helaas lijkt dit niet op een vriendelijk praatje bij een luie thee, maar eerder op een etterende ruzie.

De kraai wil de kat duidelijk niet met rust laten. Ze krast naar hem alsof ze hem wil provoceren. En uiteindelijk lukt het haar. De kat reageert met een onaangenaam gemiauw. Waarop de kraai ook weer reageert. En zo verder en verder. Waar ging het over? We zullen het niet weten.

Is er een tolk aanwezig?

De verzorger van de kat legde deze woordenwisseling tussen de kat en kraai vast en plaatste de video online. Inmiddels hebben meer dan 8 miljoen mensen de video bekeken en gaan er genoeg theorieën rond over de inhoud van het gesprek tussen de twee. 

Helaas is er nog geen goede kraaientolk gevonden die ons verdere uitleg kan geven. 

Theorieën van internetgebruikers over waar dieren over kunnen praten zijn divers. Volgens sommigen voeren dieren een verhitte discussie over filosofische onderwerpen, volgens anderen over culinaire onderwerpen.

Sommige reacties komen van mensen die in de huid zijn gekropen van experts op het gebied van dierengedrag, en proberen de geluiden van de kraai en kat te ontcijferen. Weer anderen komen met bizarre theorieën. 

Wie weet... Misschien vroeg de kraai hem "Ik wed dat je niet achter me aan springt?" en de kat antwoordde: "Ben ik echt een idioot?" – schreef een van de internetgebruikers.

Zoals je kunt zien, zijn er net zoveel interpretaties als er mensen zijn. Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Waar heeft de kraai het over met de kat? - deel je theorie.

Meer nieuws over...

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen