Aanbieding

Kattenluik in deur

De indringer volgt Coco door kattenluik

© MyImages - Micha / Shutterstock

Brutale zeehond sluipt huis binnen door kattenluikje in Nieuw Zeeland (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Een gezin dat in Nieuw-Zeeland woont, kreeg onverwachts bezoek. Het werd op zijn zachts gezegd een verrassende ontmoeting!

In augustus 2022 werd een Nieuw-Zeelandse familie echt verrast toen een ander beest het kattenluik van hun kat Coco gebruikte.
En het was niet zomaar een beest! Het was een zeehond die hun huis was binnengekomen, dat op ongeveer 100 meter van het strand lag.

 

Doodsbange kat

Die dag was Jenn alleen met haar twee kinderen toen de zeehond het een goed idee vond om hun huis binnen te gaan, met als gevolg een doodsbange kat. Zo erg zelfs dat de arme Coco er voor koos om bij de buren te gaan schuilen!
Dit alles gebeurde toen de vader, Phil Ross, een marien bioloog aan de plaatselijke universiteit, niet thuis was.
Over de hele situatie zei hij tegen de krant The Guardian: "Het mooie is dat dit de enige noodsituatie in het gezin was waarbij het nuttig zou zijn geweest om een ​​marien bioloog in huis te hebben. Ik heb echt een gouden kans gemist om te laten zien waar mijn kennis ligt."
Toen Phill thuiskwam van de sportschool, zag hij, tot zijn grote verbazing, dat er een zeehond in het kattenluik vastzat.
Hij en Jenn maakte zijn twee kinderen wakker om ze kennis te laten maken met hun "nieuwe huisdier"!

Terug naar zijn natuurlijke omgeving

Volgens Phil Ross was het dier erin geslaagd om door het kattenluik van hun kat te komen en vervolgens minstens een uur in hun huis te rond te hangen.
Uiteindelijk, na veel moeite om het dier te bevrijden zonder hem pijn te doen, slaagde Jenn erin hem de deur uit te krijgen, waar hij werd gered door een parkwachter die ervoor zorgde dat hij veilig terug naar het strand werd gebracht.

Voor wat betreft Coco de kat, die je kunt volgen via een Instagram-account, die is nog steeds op haar hoede en moet nog even bekomen van de schrik van deze nogal onverwachte en niet alledaagse ontmoeting. 

 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen