Aanbieding

Hondentrimster en hondje

De hondenverzorgster kon haar geluk niet op toen ze door had wat er aan de hand was.

© T&T Creative Media / YouTube

Hondentrimster begint aan de verzorging van hond: een paar seconden later is ze in tranen (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

De trimbeurt van deze hond eindigde al snel in tranen. De reden ontroert iedereen.

De meeste hondentrimmers zijn grote hondenliefhebbers omdat je van deze harige ballen moet houden om dag in dag uit honden te verzorgen. Maar de trimster in deze video heeft helaas onlangs haar geliefde hondje verloren.
Een moeilijk moment in het leven van de vrouw, maar haar collega's besluiten haar op te vrolijken. 

Een bijzonder cadeau

De collega's besluiten een super schattige Maltezer hond voor de trimster te regelen. Maar in plaats van de vrouw gewoon de hond te geven, besloten de collega's van deze trimsalon het iets anders aan te pakken en haar een puppy voor te schotelen die getrimd moest worden. Een pup die uiteindelijk van haar zal zijn, maar dat weet ze nog niet. 

Tranen van geluk

Met veel liefde begint de vrouw het hondje te verzorgen. Zodra de pup er weer opperbest uitziet, ontdekt ze een zak met puppy speelgoed. De vrouw begrijpt er niets van en kijkt om zich heen, waarna haar collega's haar verklappen dat de pup die ze zojuist verzorgd heeft van haar is. Ze barst vervolgens in tranen uit en kan haar geluk niet op. 

Bekijk hier de ontroerende video:

Let op: het cadeau doen van een huisdier moet altijd een doordachte actie zijn. Een dier is geen normaal cadeau of speelgoed. De persoon die het huisdier ontvangt, moet bereid en in staat zijn om er goed voor te zorgen, een heel leven lang.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen