Aanbieding

Rütter / hond

Rütter vs Norbert Zajac

© Facebook / Shutterstock

"Schandalig! Ik laat mij het zwijgen niet opleggen!"

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds Bijgewerkt op

Deze voortdurende zaak tussen de Duitse hondentrainer Martin Rütter en dierentuin Zajac gaat de volgende ronde in. De emoties lopen hoog op. 

Het verhaal gaat over de Duitse hondentrainer Martin Rütter, de Duitse Martin Gaus heeft het aan de stok met Norbert Zajac. Norbert Zajac is het hoofd achter de megadierenhandel Zoo Zajac. De twee zullen waarschijnlijk geen vrienden meer worden. Voor de bekende Duitse hondentrainer is het absolute waanzin dat er nog puppy's worden verkocht in zijn dierenwinkel in Duisburg. Aangezien Rütter hier niet over zweeg kreeg hij al een winkelverbod opgelegd. 

Des te vervelender is het voor de hondentrainer dat, ondanks zijn mening over Zajac, zijn boeken toch in de schappen liggen. Dat komt hij te weten tijdens een incognito bezoek, waarbij hij ook filmt, zo meldt Wamiz. Norbert Zajac heeft inmiddels gereageerd, en dat drijft Rütter tot waanzin!

Rütter tegen Zajac: de volgende ronde

In zijn nieuwste Facebook-video spreekt Rütter zijn volgers toe en uit hij zijn ongenoegen over Zajac. Hij had namelijk een brief van de advocaat van de Duisburgse dierenhandelaar ontvangen, met daarbij een strafrechtelijke brief die ervoor moet zorgen dat Rütter de laatste zin uit zijn video niet meer mag herhalen:

"Hallo mensen, ik kan jullie er alleen maar op wijzen om in deze winkel geen puppy's te kopen!"

Op basis van een concurrentiebeding moest de hondentrainer hiervan afzien, anders dreigen hoge boetes voor Martin. Een duidelijke oorlogsverklaring aan het adres van Rütter die zich hierdoor niet laat intimideren. Zijn advies aan dierenliefhebbers luidt: "Ga naar verstandige fokkers, naar een dierenasiel, maar ga niet naar Zoo Zajac. Tevens deelt hij een sneer uit richting de politiek "dat zoiets überhaupt wordt toegestaan in Duitsland."

Het blijft dus spannend tussen beide heren. De positieve stroom aan reacties voor de video van Rütter was overweldigend. 
 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen