Aanbieding

Teckel of handtas?

Teckel of handtas?

© Twitter @Hannah Murphy

Deze foto maakt miljoenen mensen gek! Wat zie jij een Teckel of een tas?

Door Nelleke Pieters Country Manager

Online sinds

Sinds 2017 vragen miljoenen mensen over de hele wereld zich af wie of wat er naast deze vrouw op de grond ligt. Is het een Teckel of een tas?

In 2017 verscheen deze foto voor het eerst op internet. Sindsdien zorgt deze voor veel onenigheid onder mensen. Een optische illusie die verdeeldheid zaait. Laat de foto een schattige Teckel zien die onder een stoel ligt te slapen of een handtas die op de grond ligt? Wij hebben het antwoord!

Teckel of handtas?

Hannah Murphy was degene die op haar Twitter-account drie foto's deelde die in een restaurant waren genomen, met een onderschrift dat de virale discussie online aanwakkerde: "Mijn moeder lachte en zei dat ik naar deze schattige slapende Teckel moest kijken, maar ik keek naar een handtasje."

Terwijl Hannah alleen een tasje zag, was haar moeder overtuigd dat ze een hond zag. Wat denk jij? Of liever, wat zie je? 👇👇

Van een afstandje lijkt het erop dat tussen de poten van de stoel een schattig en mollig Teckeltje rust. Maar als je dichterbij het scherm komt zie je dat de vermeende riem van de viervoeter het handvat is van een tas die dezelfde kleur heeft als de bruine vacht die kenmerkend is voor dit ras. 

Zag jij een puppy? Geen zorgen, je bent niet de enige. Miljoenen mensen blijven volhouden dat er een super schattige teckel ligt. We moeten toegeven: dat is natuurlijk ook veel leuker om naar te kijken! 

Meer nieuws over...

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen