Aanbieding

Zwarte kat slaapt

Zwarte kat slaapt

© @fedja_kot / TikTok

Als deze kat haar ogen opent, staat iedereen met open mond te kijken (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Na Grumpy Cat is er nu Fedja, een kat die momenteel op sociale media veel aandacht krijgt vanwege haar voortdurende verbaasde uitstraling.

Natalia Zhdanova vindt het bijzondere dier in haar tuin in Rusland als het nog maar een paar dagen oud is. 

Maar kijk zelf maar! Wat zie jij als je naar de kat kijkt?

Transformeer je huisdier in een kunstwerk!
Ja, ik wil het proberen!

Buitengewoon gezicht

Ze ontdekt al snel dat haar nieuwe kitten er niet helemaal gewoon uitziet, want het heeft scheve ogen en kijkt haar met een verraste blik aan. Naast het oogprobleem, dat het diertje een ongewone uitstraling geeft, merkt de Russin ook dat het kitten problemen heeft met zijn achterpoten.

Natalia is meteen verliefd op de kleine kat en geeft haar de naam Fedja. Op het moment van haar ontdekking verkeert ze in een vrij slechte staat, maar dankzij liefdevolle verzorging wordt ze steeds sterker en groter. Haar gezicht blijft echter de hele tijd onveranderd en er kan geen oorzaak voor de grimas worden vastgesteld.

Fedja wordt beroemd

Fedja's verzorgster vertelt aan het tijdschrift People: "We weten niet of het om een genetische afwijking gaat of dat ze als kitten door haar moeder is verlaten."

Om het bijzondere gezicht met de wereld te delen, opent Natalia een TikTok-account en plaatst daar foto's van haar huisdier. Het account heeft inmiddels al meer dan 242.000 volgers - Fedja is dus een echte catfluencer en we zijn benieuwd naar nog veel meer foto's en video's van haar!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen