Aanbieding

Hond in bos
© Carolyn Ponté - Facebook

Verlaten hond gevonden in het bos kan zich niet bewegen om hartverscheurende reden

Door Kaami Kanje

Online sinds

Hoe meer de redders van Hank te weten kwamen over de beproevingen van de 8 maanden oude pup, hoe meer hun hart brak voor het vriendelijke hondje.

Hank was nog maar een pup toen hij alleen in het bos werd gevonden door een voorbijganger. Maar in plaats van rond te rennen vol energie zoals je van een jonge hond zou verwachten, zat hij slechts op zijn oude hondenbed. De hond zag er zo verdrietig uit terwijl hij omringd was door oude speeltjes en een gesloten zak hondenvoer.

 

Verlaten en alleen

Snel nadat hij besefte dat er iets ernstig mis was, belde de persoon een lokaal dierenasiel voor hulp. Toen het personeel van het asiel in het bos aankwam, was hun eerste bezorgdheid dat de hond in overlevingsmodus zou zijn en agressief zou kunnen zijn. Gelukkig ontdekten ze al snel dat Hank een ongelooflijk lieve hond vol liefde was.

Ze brachten de hond snel naar de dierenarts, waar werd ontdekt dat de arme pup een gebroken poot had, die hij al meer dan twee weken onbehandeld had gehad. Zijn redders beseften dat hij niet van zijn bed in het bos was gekomen omdat hij te veel pijn had.

 

Een zonnige toekomst voor Hank

Omdat duidelijk was dat Hank uitgebreide chirurgie nodig had, werd hij naar een dierenziekenhuis overgebracht voor de operatie en het herstel, zodra hij wat was aangekomen. In de tussentijd krijgt hij de beste medicijn van allemaal: veel liefde en knuffels van al het ziekenhuispersoneel.

Sinds Hanks verhaal op sociale media is gedeeld, zijn de adoptieverzoeken voor Hank binnengekomen. Het zal echter nog even duren voordat Hank klaar is om geadopteerd te worden. Maar het belangrijkste is dat hij nu veilig is en alle liefde en zorg krijgt die hij verdient.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen