Aanbieding

De rode reistas met daarin een kat
© Stephen Schumacher – Facebook

Man ziet tas drijven in het water: Hij is geschokt wanneer hij ontdekt wat erin zit

Door Kaami Kanje

Online sinds

Wat er in de reistas zat die in juni van dit jaar door een voorbijganger werd ontdekt, staat als een schokkende aanklacht tegen de wreedheid van sommige mensen.

Een man in de Verenigde Staten was onderweg naar het strand toen hij een tas zag drijven in het water. De lokale man Stephen Schumacher haalde de tas uit het water en begon de inhoud ervan nader te inspecteren.

Tot zijn afschuw ontdekte hij een zwarte kat die op een erbarmelijke manier in de tas was gestopt en doorweekt was. Schumacher bracht de kat meteen naar het Sand Road Animal Hospital in Falls Village voor een controle en belde vervolgens de politie.

 

Verder ongedeerd

De kat werd geschat op ongeveer drie jaar oud. Het was niet gechipt maar leek verder ongedeerd te zijn. Schumacher plaatste zijn vondst op Facebook. Hij hoopt dat de dader door de kracht van sociale media berecht zal worden. Tot op heden is niemand aangeklaagd voor deze daad van wreedheid, maar Schumacher blijft hoopvol.

De gevonden kat

De kat is gelukkig nog in leven en gezond. Binnenkort zal hij ter adoptie worden aangeboden. De zoektocht naar de vorige eigenaar van de kat gaat door.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen