Aanbieding

Soldier, de hond

Bij aankomst in vakantiehuis ontdekt dit gezin zeer speciale hond die hun verblijf zal veranderen (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Tijdens hun vakantie op de eilanden van de Turks- en Caicoseilanden, ontdekte deze familie bij aankomst in hun vakantieverblijf een hond. Ze wisten op dat moment nog niet dat dit dier hun hele verblijf zou veranderen!

Hannah Brown en haar familie genoten van welverdiende vakantie in een paradijselijke locatie in de Turks- en Caicoseilanden, gelegen in de buurt van Cuba en de Dominicaanse Republiek.

Op het programma stonden witte zandstranden, helder water, ontspanning... en een hond!

Bij aankomst in hun vakantiehuis, Sail Away Cottages, ontdekte de familie de aanwezigheid van Soldier, een charmante oudere blinde hond.

Hoewel het gezelschap van het dier aangenaam was, had de familie geen idee dat hij plotseling zo'n belangrijke rol zou spelen tijdens hun verblijf.

 

Hij leidt hen naar het strand

Elke ochtend vervulde de dappere viervoeter zijn missie: hij bracht de familie naar het strand, leidde hen de weg en nam daarna een duik in het heldere water van deze droomplek. Het was net een ansichtkaart!

Dit kleine ritueel beheerst Soldier al vele jaren: hij verscheen rond 2011 in de buurt van dit vakantiecomplex en leek het daar erg naar zijn zin te hebben. De eigenaar van de accommodatie was helemaal niet gestoord door dit gedrag, integendeel, en besloot zelfs om hem te adopteren en hem een echt thuis te bieden. Sindsdien heeft Soldier zelfs een flyer met zijn afbeelding en zijn verhaal, zodat elke toerist hem kan herkennen en waarderen.

En dankzij zijn begeleidings- en toeristische gidsdiensten heeft Soldier geen enkele moeite om de favoriet van de bezoekers te zijn. Wanneer hij ze naar het strand brengt, biedt hij ook een conciërgeservice en "bewaakt" hij de spullen van de zwemmers!

 

Het verhaal van Soldier maakt momenteel de rondes in de media, en dankzij deze adoptie en vriendelijkheid jegens deze voormalige zwerfhond, heeft Sail Away Cottages zeker hun beste marketingtroef gewonnen!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen