Aanbieding

Boxer-herdersmix met een scheef gezicht
© The NOAH Center - Facebook

Asielmedewerkers zijn er kapot van dat lieve hond met scheef gezicht wordt teruggebracht door adoptanten

Door Kaami Kanje

Online sinds

Alle honden zijn bijzonder, maar sommige honden zijn bijzonder uniek. Neem bijvoorbeeld Zeke, hij is geboren met een afwijking waardoor hij er anders uitziet dan alle andere honden in het asiel.

Zeke is een kruising tussen een Boxer en een Herder en is geboren met een afwijking waardoor zijn gezicht scheef staat.

Hond met scheef gezicht zoekt nieuw thuis

Hoewel hij enkele correctieve tandheelkundige ingrepen moest ondergaan, is Zeke verder een gezonde, gelukkige jongen, en zijn afwijking heeft zijn welzijn helemaal niet beïnvloed!

Sterker nog, ondanks zijn unieke uiterlijk vond Zeke een thuis. Maar helaas werd hij teruggebracht naar het asiel toen zijn nieuwe familie het moeilijk kreeg en niet langer voor hem konden zorgen. Dus moest Zeke de harten van nog een andere familie veroveren. En nu hij ouder was, maakten verzorgers in het asiel zich zorgen dat mensen zijn scheve tand niet meer zo charmant zouden vinden als voorheen.

De perfecte match

Gelukkig kwamen de perfecte adoptanten langs en werden ze helemaal verliefd op de grappige glimlach van Zeke. Na twee maanden terug in het asiel te hebben doorgebracht, vertrok Zeke met zijn twee nieuwe moeders - poserend voor een foto met een grote glimlach op zijn gezicht.

We wensen Zeke het allerbeste in zijn nieuwe avonturen!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen