Aanbieding

De hond zit vast in een graf
© Unsplash/@vidarnm

Begraafplaatsbezoekers horen geluiden uit een graf komen: Het gaat om leven en dood!

Door Kaami Kanje

Online sinds

Bij de verontrustende geluiden loopt er een rilling over hun rug! Hoe kan dat? Als ze moedig genoeg zijn om te gaan kijken, worden ze bijna geschokt.

Zelfs de meest harde mensen kregen kippenvel van deze geluiden. Want uit een open crypte op de Pantheon-begraafplaats in Mexico, klonken voortdurend luide kreten en gehuil! Toch durfde een groep buurtbewoners een kijkje te nemen - in de kuil wachtte hen een echte verrassing.

 

 

Op de bodem zat een puppy en huilde wanhopig om hulp. Door de gladde muren was het onmogelijk voor hem om zichzelf te bevrijden. De zwerfhond was blijkbaar in het open graf gevallen, waar hij urenlang leed totdat eindelijk iemand op zijn smeekbeden reageerde. Door het slechte weer was de jonge hond op dat moment al bijna dood!

De hond valt in een open graf

Volgens de lokale krant El Mañana probeerden de buren onmiddellijk het dier te helpen. Maar ze konden hem niet uit de diepe put redden en vroegen de autoriteiten om hulp. Het was dringend, omdat regen en kou het dier al zwaar hadden getroffen. Zonder tijd te verliezen arriveerde een team van de burgerbescherming op de begraafplaats om de puppy te redden.

Dankzij het snelle optreden van de burgerbescherming kon Firulais, zoals de zwerfhond werd genoemd, uiteindelijk uit het graf worden gered. Hij wacht nu in een opvangcentrum van de burgerbescherming om geadopteerd te worden door liefdevolle mensen en het vreselijke ervaring te vergeten.

 

perro cae tumba
© El Mañana
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen