Aanbieding

Asielhond

Een hond wacht geduldig op zijn nieuwe familie.

© 3coloradodogs  TikTok

Hond wacht al maanden op een gezin: in het asiel heeft hij een manier gevonden om op te vallen (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Op TikTok heeft een vrouw de reactie van een hond in het asiel onthuld wanneer hij mogelijke adoptanten ziet passeren.

Carlo is een uiterst geduldige hond. In een video die werd gepost op het TikTok-account, @3coloradodogs, wacht dit hondje op het vinden van een nieuw gezin.

"Een beste vriend vinden"

Zoals de video uitlegt, werd de Pitbull-mix verwelkomd in het asiel van de "Longmont Humane Society". In de clip kijkt het arme dier uit naar potentiële adoptanten door de opening van zijn kennel.

Newsweek vroeg Shelby Hall, een 35-jarige vrouw die de video heeft opgenomen, om commentaar. Ze legde uit dat Carlo "erg lief en levendig" is en dat hij gewoon op zoek is naar "een vriend voor altijd".

"Elke keer als hij door de opening kijkt, maakt het me een beetje verdrietig omdat ik weet dat hij zo graag geadopteerd wil worden en gewoon op zoek is naar zijn persoon voor altijd".

Het is al enkele maanden geleden dat de hond wacht op DE persoon die hem uit het asiel zal halen. Tot nu toe heeft niemand hem aandacht geschonken.

Shelby hoopt dat de video die op TikTok is geplaatst de aandacht zal trekken van potentiële gezinnen.

@3coloradodogs Carlo is such a sweet boy and a wonderful dog. He is available for adoption at the Longmont Humane Society in Colorado. #adoptdontshop🐾 #fypdogs #rescuedismyfavoritebreed #dogsoftiktok #rescuedogsrock ♬ Outro by M83 - Mathis Decroux
Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen