Aanbieding

Eten verdwijnt 's nachts uit keuken: bewoner installeert camera's en valt achterover van verbazing

Camerabeelden
cat-wow

Elke nacht, als iedereen slaapt, sluipt er een mysterieuze dief de keuken in en steelt eten.

© media społeczonościowe

Wanneer voor de zoveelste keer eten uit zijn keuken verdwijnt belsuit de man een camera te plaatsen. Als hij de beelden bekijkt kan hij zijn ogen niet geloven.

Door Sander Nelisse

Online sinds

Op Reddit meldde een bezorgde internetgebruiker onlangs een verhaal dat voor nogal wat opschudding veroorzaakte.In het bericht zegt de man dat er elke nacht iemand zijn huis binnensluipt om eten te stelen. 

De Reddit-gemeenschap schiet de betrokken man direct te hulp met allerlei adviezen en speculaties. Zouden het geesten zijn die kattenkwaad uithalen of toch misschien bepaalde dieren?

Man gelooft zijn ogen niet

Om verdere speculatie te voorkomen besluit de man camera's in zijn keuken te installeren om de dief op heterdaad te betrappen. 

Toen op een ochtend eten op mysterieuze wijze uit de keuken was verdwenen bekeek de man de camerabeelden en viel bijna van zijn stoel af. 

Stop de dief

Op de beelden is te zien hoe een zwerfkat door de ventilatieschacht het appartement binnensluipt en alles opeet was er op het aanrecht ligt. Natuurlijk heeft het vlees haar voorkeur. 

Wanneer de man nog eens goed naar de opnames kijkt ziet hij dat hij niet te maken heeft met 1 stelende kat, maar drie!

Als hij niet langer wil dat zijn boodschappen opgegeten worden raadt de Reddit-gemeenschap de man aan om zijn ventilatieschachten te sluiten, voordat ze weer in zijn keuken staan. 

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen