Aanbieding

Een verloren telefoon ligt op de grond

Deze foto's had hij niet verwacht

© Shutterstock

Hij vindt zijn verloren telefoon terug: als hij naar de foto's kijkt komt hij niet bij van het lachen!

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Je let even niet op en je mobiele telefoon is weg. In de meeste gevallen erg vervelend, maar deze keer werd de telefoon gelukkig teruggevonden.

De man uit dit verhaal had geluk nadat hij zijn smartphone was verloren. Hij heeft 'm weer teruggevonden. Wanneer hij zijn foto's bekijkt, valt zijn mond open. 

Een bizarre selfie

De vinder van het toestel had per ongeluk een selfie van zichzelf gemaakt, en de foto is een regelrechte hit. Op de foto zie je een Golden Retriever mix die nieuwsgierig in de camera kijkt, met gespitste oren, waarbij het puntje van zijn tong uit de mond steekt. Echt een plaatje!

Het beest ontdekte de smartphone tijdens het spelen in de wei, en drukte per ongeluk met zijn poot op een knop, en een foto was gemaakt. Gelukkig voor ons heeft de eigenaar van de telefoon de prachtige Selfie op Twitter gezet, en dit zorgt voor vele glimlachen. 

Nieuwe internettrend

In slechts twee dagen tijd kreeg Buddy's selfie een sensationele 130.000 likes en meer dan 10.000 reacties. Maar dat is niet alles, want er is een nieuwe internettrend ontstaan. Talloze gebruikers hebben nu een schattige selfie geplaatst van hun eigen viervoeters. 
 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen