Aanbieding

Dierenarts in shock: "ongelooflijk dat vrouw jarenlang niets gemerkt heeft"

Röntgenfoto en nierstenen dog-wow

De röntgenfoto van de knie toonde hele andere resultaten dan verwacht

© I Love Veterinary Medicine / Facebook

Toen de dierenarts een röntgenfoto maakte bij deze hond was zij geshockeerd. Hoe kon het zijn dat de verzorgster van de hond jarenlang niets gemerkt had?

Door Nelleke Pieters

Online sinds , Bijgewerkt op

Zelfs de beste hondenhouders kan het overkomen dat ze een kleinigheidje over het hoofd zien bij hun hond. Maar waar deze hond al jaren mee rond liep, is ongelooflijk. Dierenarts Mackenzie Lynn Raubs deelt het verhaal op Facebook om andere hondenhouders te waarschuwen. 

Röntgenfoto veranderd alles

De hond kwam bij de dierenarts voor een al geplande operatie van de knie. Toen de röntgenfoto werd gemaakt werd het plan direct veranderd. De hond bleek meer dan honderd nierstenen te hebben. Deze moesten per direct verwijderd worden. 

Regelmatige controle belangrijk

De verzorgster van de hond gaf aan nooit wat gemerkt te hebben bij haar hondje. ‘Erg wonderbaarlijk’, vindt de dierenarts. Het bewijst maar weer dat een extra bezoekje aan de dierenarts nooit kwaad kan. Regelmatige controle van jouw huisdier is belangrijk, zelfs al lijkt deze in jouw ogen kerngezond. 

 

From Mackenzie Lynn Raubs: "Pre-surgical X-ray taken of stifle for mpl repair.. found a bit of a different problem on X-ray.. ended up removing over 100 stones! Owner noted absolutely zero urinary symptoms!"

Posted by I Love Veterinary Medicine on Monday, March 16, 2020
Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen