Aanbieding

snelweg afslag bord

Gewetenloze daad

© Symbolbild Shutterstock

Automobiliste moet plassen. Op de parkeerplaats begaat ze de ergste van alle misdaden!

Door Kaami Kanje

Online sinds

Een incident uit Oberhausen zorgt voor woede en ergernis: Hoe kan iemand zo gewetenloos zijn en de behulpzaamheid van anderen misbruiken?

De Dierenbeschermingsvereniging Oberhausen postte op 8 oktober 2020 een bijzonder walgelijke zaak die dierenvrienden op Facebook woedend maakt.

Een hondenverzorgster moet snel naar het toilet op een rustplaats en vraagt een andere vrouw even op haar hond te passen. De vrouw doet haar dit plezier en wacht... en wacht... en wacht...

Hond achtergelaten op snelwegrustplaats

Want: de hondenverzorgster is van de aardbodem verdwenen en al lang niet meer in de buurt. Haar sluwe plan om haar hulpeloze, totaal uitgehongerde huisdier achter te laten, is feilloos gelukt!

Midden op de parkeerplaats staat nu een vrouw, die slachtoffer is geworden van een gewetenloze hondenverzorgster, met een hond van ongeveer drie tot vier jaar oud aan de lijn. De vrouw belt meteen de dierenreddingsdienst in Oberhausen.

Wie heeft een hart voor dit arme dier?

Bijzonder schrijnend: de hond heeft een actief melkgevend tepelgebied! Ergens moeten nu een paar puppy's zonder hun moeder opgroeien. Het was zeker niet het eerste nestje van de arme hond.

Het 40 centimeter grote hoopje ellende is na het incident volledig van slag, maar tegelijkertijd ontzettend lief en dankbaar. Nadat een oproep werd geplaatst op de sociale media waren er in 24 uur meer dan 200 aanvragen voor de hond en heeft ze een gelukkig en liefdevol huis gevonden waar zo voor altijd mag blijven. 

Helaas is de vrouw nooit gevonden en blijft het een mysterie of de hond puppy's had en wat er met de puppy's is gebeurd.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen