Aanbieding

Kat op de buik van zwangere vrouw

Plotseling zwanger!

© Midjourney

Vrouw raakt onbedoeld zwanger door kat: ongelooflijk maar waar!

Door Kaami Kanje

Online sinds

Deze kater is echt een boef! En het verhaal gaat meteen viraal, want zoiets zie je niet elke dag!

In 2019 hebben Reddit-gebruiker Playtonic1 en zijn vrouw hun eerste baby ter wereld gebracht. De zwangerschap verliep niet helemaal zonder problemen, daarom besloot het paar om nog even te wachten met verdere gezinsplanning.

Maar het lot had andere plannen met hen...

Zwanger door de kat

Kort daarna ontdekte de vrouw van Playtonic1 echter dat ze opnieuw zwanger was. Dit kwam als een grote verrassing voor het stel, omdat ze altijd anticonceptie hadden gebruikt om dit juist te voorkomen. Maar ze hadden geen rekening gehouden met hun kat, die ervan hield om alle kastdeuren en laden te openen... Ook die lade waar het paar wattenstaafjes en condooms bewaarde. Het katje had er een gewoonte van gemaakt om wattenstaafjes te verscheuren.

 

 

Verrast door de zwangerschap, controleert het paar daarom de genoemde lade en ontdekt dan dat hun viervoeter niet alleen de wattenstaafjes heeft gescheurd, maar ook aan de condoomverpakkingen moet hebben geknabbeld.

Gelukkig nemen ze het nieuws met humor op en hebben ze nu in ieder geval een behoorlijk grappig verhaal om aan iedereen te vertellen over de zwangerschap!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen