Aanbieding

Een witte Siamese hond in de armen van een meisje

Een verrassende geboorte!

© Bogdan Sonjachnyj / Shutterstock

Ongelooflijke foto toont 's werelds eerste Siamese Hond, een kruising tussen een Samojeed en Siamese kat

Door Kaami Kanje

Online sinds

Een ongelofelijke geboorte die de geschiedenis zal ingaan, die van deze Siamese puppy. Een bewijs dat niets onmogelijk is: zien is geloven...

De natuur weet ons soms te verrassen. Dit verhaal is het levende bewijs. Het is bijna niet te geloven hoe buitengewoon het is...

Lirpa Loof en Elirpad Ecsep zijn een Engels-Turks echtpaar dat in Wicklow, Ierland woont. Ze leiden een rustig leven in hun landelijke huis met hun twee kinderen en zijn de trotse eigenaars van enkele Siamese katten en een Samojeed-hond.

De hond is zwanger

Alles begon eind februari, toen hun teefje genaamd April, een Samojeed van ongeveer drie jaar oud, zwanger werd.

Een onverwacht maar geweldig nieuws voor het hele gezin, hoewel ze allemaal meteen verbaasd waren om het te horen...

Eigenlijk vroegen ze zich af hoe ze zwanger kon zijn geworden, aangezien er geen andere mannelijke honden in de buurt waren en hun tuin omheind is met hoge hekken, waardoor zowel mensen als dieren geen toegang hebben. Bovendien is het huis behoorlijk geïsoleerd in de buurt...

De komst van een mix tussen een hond en een kat

De zwangerschapsperiode vliegt voorbij en wanneer de bevalling nadert, wordt er een buitengewone puppy geboren! Iedereen verzamelt zich rond de kersverse viervoetige moeder om het blije moment mee te maken.

Het is de enige puppy die geboren wordt, en meteen na de geboorte merken zowel Lirpa als haar man dat er iets vreemds is aan het kleine nieuwe lid van de familie.

Het zicht van het puppy verbaast de hele familie: het lijkt niet op een hond maar... op een mix tussen een hond en een kat!

cane-siamese

De eerste Siamese hond in de geschiedenis. ©Wamiz

Beter observerend en na enige overweging komt het paar tot een verontrustende conclusie.

April is zwanger geraakt van een van de Siamese katten van de familie. Hiermee wordt de ongelooflijke geboorte verklaard. De zwangerschap van de Samoiedo April is het resultaat van een ontmoeting met een van de Siamese katten van de familie, wat de onverwachte geboorte verklaart.

Geschokt door dit gebeuren, brengen ze de volgende ochtend zowel April als de puppy meteen naar hun vertrouwde dierenarts. De dierenarts is even geschokt en kan niet uitleggen hoe een paring tussen twee verschillende diersoorten mogelijk is geweest.

Het nieuws gaat de wereld rond.

De dagen gaan voorbij en de puppy groeit sterk en gezond op, waarschijnlijk onwetend van hoe speciaal hij is...

De 19-jarige zoon verspreidt het nieuws over de 'halve' puppy op sociale media en al snel gaat het viraal. Enkele dagen later is het een komen en gaan van journalisten en nieuwsgierigen die de familie overladen met vragen en de Siamese hond fotograferen.

De Siamese hond wordt beroemd

Vanaf dat moment doet de hond mee aan enkele tv-commercials, tv-shows en reclames over de hele wereld met de grootste influencers: kortom, iedereen wil hem!

Nu wereldwijd bekend in zijn dorp en in de hele wereld, is de Siamese hond nu teruggekeerd naar zijn rustige leven met zijn familie.

Geloofde je dit ongelooflijke verhaal? Dan ben je in onze 1-aprilgrap betrapt!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Ci avevate creduto? Fatecelo sapere in un commento 🤪
Log in om een reactie te plaatsen