Aanbieding

yingi chow chow

yingi chow chow

© Dierenlot

Het hartverscheurende verhaal van hond Yingi: zonder hulp had ze het nooit gered

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Misschien komt het verhaal van Yingi je bekend voor aangezien er momenteel een commercial op tv te zien is met Yingi in de hoofdrol. Lees snel verder.

 

Een hulpeloze hoofdrol: Yingi's aangrijpende verhaal

Yingi is misschien een bekend gezicht geworden, aangezien ze momenteel schittert in een nieuwe infomercial die op televisie wordt uitgezonden. Haar hoofdrol vertelt echter een verhaal dat verre van rooskleurig is. Yingi's aangrijpende geschiedenis raakte ons diep, en het is nauwelijks voor te stellen dat dergelijk dierenleed nog steeds voorkomt in Nederland. Gelukkig is er een einde gekomen aan Yingi's schrijnende situatie. Lees je mee?

Gevonden in ellende: Yingi's tocht naar herstel

Onder de wonden en trillend van de kou werd de lieve ChowChow Yingi gevonden door wandelaars. Het arme dier was bedekt met schurft en vlooien, en het was overduidelijk dat ze al dagen niet had gegeten. Stichting Dierenasiel Gorinchem bracht haar onder hun hoede, met als doel haar weer gezond te maken.

Yingi was slechts 6 á 7 maanden oud toen ze werd gevonden en het asiel binnenkwam. Haar huid vertoonde ernstige ontstekingen en was bedekt met korsten. Op sommige plekken had ze nog haar, maar op veel plekken niet meer. Diepe wonden en uitgedroogde, beschadigde huid maakten het haar moeilijk om haar achterpoten te gebruiken. Haar liezen waren bedekt met korsten die steeds openbarstten bij het lopen, waardoor de wonden niet konden genezen. Rondom de mondhoeken en ogen was het helemaal kapot. Haar gedrag was eveneens getekend door haar verleden, met schichtigheid en de neiging om te vluchten.

Een tweede kans: Yingi's weg naar herstel en geluk

Dankzij het geduld en de toewijding van Cora en de vrijwilligers van het dierenasiel onderging Yingi, nu omgedoopt tot Yinga, een intensief verzorgingstraject. Uiteindelijk vond ze een warm thuis bij een nieuw gezin, vergezeld door twee liefdevolle baasjes en een vriendelijke ChowChow-broer.

Dankbaarheid voor steun: een boodschap van Stichting Dierenasiel Gorinchem

Stichting Dierenasiel Gorinchem, gesteund door DierenLot, bedankt alle donateurs en giftgevers. Dankzij deze steun kunnen ze dieren zoals Yingi een tweede kans geven. Yingi's verhaal toont aan dat met de juiste zorg en liefde, dieren kunnen herstellen en een nieuw, gelukkig leven kunnen leiden. De stichting hoopt ook in 2024 op de voortdurende steun van de gemeenschap om meer dieren in nood te helpen. Dankjewel voor je hartverwarmende steun! ♥

Kijk hier naar de reclame die eerder in 2023 zichtbaar was:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen