Aanbieding

Wolf of hond

De wolf heeft paniek gezaaid

© Oklahoma City Police Department / Facebook

Er zit een wolf in de tuin: wanneer er hulp aankomt, is de waarheid verrassend

Door Kaami Kanje

Online sinds

De "wolf" in kwestie heeft zowel hemel als aarde bewogen, zelfs de politie! Niemand had ooit kunnen raden wat ze ontdekten!

De verhalen van dieren die zich voordoen als andere dieren zijn talrijk: hoe vaak hebben we katten gezien die denken dat ze honden zijn en vice versa? Het verhaal van vandaag is een beetje anders dan normaal en laat ons met open mond achter!

Deze keer waren het mensen die een wolf voor iets "niet zo verschillends" aanzagen...

Wolf, wolf!

Op een ochtend in september belde een oudere vrouw het politiebureau van Oklahoma en zei: "Er loopt een wolf in de buurt van mijn huis! Doe iets, ik durf niet naar buiten te gaan!"

De hulpdiensten kwamen onmiddellijk ter plaatse en informeerden de dierenbescherming, aangezien er niets bekend was over de toestand van de wolf. Maar toen de agenten ter plaatse aankwamen, verliep alles niet zoals verwacht: de wolf kwam kwispelend op hen af!

Een van de agenten belde toen naar het bureau om een controle op vermiste dieren te vragen en ontdekte dat enkele dagen eerder iemand de vermissing van een hond had gemeld, wiens beschrijving precies overeenkwam met de "gevaarlijke wolf"! 

85% wolf en 15% alaska-malamute

Echter, om recht te doen aan de angstige vrouw, moet benadrukt worden dat in de aderen van de gevonden hond het bloed van zijn voorouder, de wolf, stroomt! En de 15% Malamute-kruising maakt de hond echt groot en imposant!

De politie heeft de hond teruggegeven aan zijn verzorger, en de gerustgestelde vrouw kon eindelijk weer naar buiten!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen