Aanbieding

Paard knabbelt aan kop van kat: de reactie van de kater laat 2 miljoen mensen lachen (video)

<p>Deze twee hebben een bijzondere band</p> cat-happy

Deze twee hebben een bijzondere band

© Ebeach_towel / Instagram

De meeste paarden en pony's zijn fan van katten en die liefde is vaak wederzijds

Door Faïrouz Ben Salah

Online sinds

Is het jou weleens opgevallen dat je op veel maneges en paardenstallen ook een paar katten ziet rondlopen?  Misschien heb je het nooit gezien omdat je er nooit op hebt gelet of omdat je nooit op een manege komt. Alleen al de bijzondere band tussen paard en kat is een goede reden om eens te gaan kijken.

Muizenvangers

Die katten op maneges zijn vaak hoofd van de afdeling muizenvangen. Paarden houden niet van muizen die aan hun hooi knabbelen en kunnen deze werknemers dus erg waarderen.  Dit levert schattige plaatjes op van relaxende katten op een hooibaai. Zo nu en dan strekken ze dan even de benen om de muizen te vangen die af komen op rondslingerende paardenbrokken en snoepjes. Niet voor niets circuleren er meer bijzondere verhalen over de vriendschap tussen paard en kat.

Onafscheidelijk

Over de band tussen paard en kat bestaan talrijke verhalen. Goed mogelijk dat je je beelden herinnert van katten die een ontspannen dutje doen op de rug van een paard.  We kunnen ze moeilijk ongelijk geven. Want wat is er nou zachter of warmer dan de rug of billen van een paard? In onderstaand filmpje zie je ook een hartverwarmende liefde tussen een paard en een kat. Het paard likt het katje zoals je  katten elkaar ziet likken om hun genegenheid te tonen. Smelt! 

2 Miljoen mensen hebben de video inmiddels op Instagram bekeken. Hoewel de kat duidelijk geen probleem heeft met de liefde die hij van het paard ontvangt, laat zijn nonchalante reactie vele internet gebruikers lachen. 

Bekijk hier de grappige video:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erin Beach (@ebeach_towel)

Meer leuke dierenvideo's: 

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen