Aanbieding

tatoeage van een hond

De tatouage bleek een opmerkelijke vorm te hebben

© Reddit / moondoo8

Vrouw laat hond op haar been tatoeëren: als ze het resultaat ziet kan ze wel huilen van schaamte

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

De verzorger van de hond had lang gewacht om deze zeer speciale tatoeage te laten zetten. Als ze echter het resultaat ziet, kan ze haar teleurstelling niet bedwingen.

Je hoor het steeds vaker. Verzorgers die hun hond willen laten tatoeëren om hun viervoeter voor altijd te herinneren. Zo ook het geval bij Reddit-gebruiker moondoo8, die een tatoeage van haar Golden Retriever op haar been heeft laten zetten.

Het liep echter niet helemaal zoals gepland. Het is zelfs zo erg dat ze zich schaamt voor de tatoeage. 

De vrouw wilde het silhouet van haar hond op haar rug tatoeëren en een hart ter hoogte van de kop van het dier om haar liefde voor hem te symboliseren. De persoon die de tatoeage heeft gemaakt, voldeed echter niet aan de verwachtingen. Zodra ze het resultaat zag, begreep ze van haar hond dat de tekening niets te maken had met haar oorspronkelijke idee.

Lijkt mijn tatoeage echt op een hond?

Geschokt plaatste de vrouw een foto van haar tatoeage op Reddit en stelde een zeer belangrijke vraag:

"Ziet mijn hond eruit als een penis?"

Blijkbaar was dat de reactie van haar vriend toen hij de tatoeage zag. Volgens haar partner lijkt de getatoeëerde Golden Retriever op het eerste gezicht op een penis.

Reddit-gebruikers zijn het er niet helemaal mee eens, en de meerderheid zei dat ze niet aan een penis hadden gedacht voordat ze de vraag lazen.

"Ik zie een vage vorm van een penis, maar alleen omdat jij het zegt", merkte een van hen op. Toegegeven, het hangt allemaal af van hoe je de dingen ziet. Wat denk jij ?

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen