Aanbieding

Lady en Vagebond eten pasta

Ieder kind kent Lady en de Vagebond!

© Facebook Lady en de Vagebond

Lady en de Vagebond: Welke rassen zijn dit droomkoppel?

Door Ellen Klaver Vertaler

Bijgewerkt op

De film Lady en de Vagebond kent eigenlijk iedereen wel. De hoofdrollen zijn voor een hond van gemengd ras en een cocker spaniel. Lees alles over de film. 

 Wat voor hondenras is Vagebond?

Vagebond is een trouwe viervoeter die door zijn schattige, ruige uiterlijk veel harten verovert. Deze harige vriend is een gemengde hond die niet onder één bepaald ras valt. Als je deze hond van dichtbij bekijkt, heeft Vagebond iets weg van een schnauzer. De hond is ongeveer kniehoog, slank en met een ruige vacht. Als je het uiterlijk van dichtbij bekijkt, kun je zeggen dat de hond een mengsel is van een terriër, een schnauzer en een Duitse herder. De originele versie van de film is ‘Lady and the Tramp’.

In de trailer ‘Lady and the Tramp’ is deze trouwe vriend een chaotische, wilde hond.

Wat voor ras is Lady?

Nadat Vagebond de chique Amerikaanse Cocker Spaniël dame Lady ontmoet, veranderde het imago van de hond. Het loyale, speelse karakter van Lady heeft invloed op het gedrag van Vagebond. De waaghals helpt Lady met haar familieproblemen en bevrijdt haar zelfs uit een gevaarlijke situatie. De twee honden worden een echt droomkoppel.

Hier gaat de eerste film over

De Disney film gaat over Lady, die door haar familie in de watten gelegd wordt. Wanneer tante Clara op bezoek komt om voor Lady en de baby te zorgen wanneer de familie op vakantie gaat, verandert alles voor de hond. Tante Clara heeft twee katten die Lady’s leven niet makkelijker maken. De katten zorgen ervoor dat Lady een muilkorf moet dragen en buiten moet slapen! Lady rent weg en ontmoet Vagebond, een zwerfhond die aan haar zijde staat in tijden van nood.

Wanneer de baby in gevaar is, bewijzen Lady en Vagebond wat een dappere honden ze zijn. Ze redden de baby van een aanval van een rat, waardoor Vagebond de familie van Lady ontmoet. De ouders besluiten om de zwerfhond in huis te nemen. Iets wat Lady helemaal niet erg vindt, want de hondjes zijn inmiddels verliefd geworden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond je van dit advies artikel?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen