Aanbieding

man met Labrador
© Facebook / Animalkind Stories

Automobilist ziet een man in pyjama met een Labrador en heeft een slecht gevoel (Video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

De hond is niet aangelijnd en de man draagt een pyjamabroek. Bij de buschauffeur gaan alle alarmbellen rinkelen.

Buschauffeur Mike Thomas rijdt zijn gebruikelijke route naar het centrum van Portland wanneer hij plotseling moet remmen. 

"Ik zag midden op straat een man met een hond. Hij greep de hond bij zijn halsband en samen staken ze de straat over. Je mag op dat stuk niet oversteken en de hond was niet aangelijnd. De situatie voelde vreemd, dus stopte ik mijn bus"

De man droeg een pyjamabroek, en ook dat vond de busschauffeur vreemd. Thomas besloot te stoppen en de man en zijn hond binnen te laten in de bus. "Dat was het veiligste wat ik in deze situatie kon doen", aldus de busschauffeur. 

Een vreemde hond

De man begint een gesprek met een passagier een boord en biedt zijn hond bij een vrouw aan. Mike de buschauffeur vraagt de man meerdere keren naar de naam van de hond. Elke keer zegt hij een andere naam, maar nooit de naam die op de halsband staat. Voor Mike is het duidelijk, de hond is niet van de man en moet deze gestolen hebben. 

Bij de laatste stop besluit Mike de hond mee te nemen en spreekt met de man af dat hij de hond teruggeeft aan de rechtmatige eigenaren. De man stapt uit en gaat de discussie niet aan en laat de hond bij Mike. 

Herenigd

Volgens de halsband heet de viervoeter Cooper. Alle passagiers aan boord zorgen goed voor de bange hond totdat Mike de hond kan overdragen aan de politie. De verzorgers van de hond zijn niet thuis en dus moet hun zoon voor de hond zorgen. De politie spoort de familie op en kort na middernacht kan Cooper opgehaald worden op het bureau. 

De familie is Mike erg dankbaar voor zijn hulp. Ze stuurden hem een foto van Cooper samen met het bericht: "Bedankt dat je me hebt teruggebracht naar mijn familie."

Ander nieuws: 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen