Aanbieding

Golden Retriever voor tv

Schattige Golden Retriever zingt kerstlied mee: hij verovert harten over de hele wereld (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Bij Wamiz houden we wel van een lekkere kersthit, en deze video laat zien dat sommige Golden Retrievers er ook dol op zijn. Dus laat die kersthits maar komen!

Het is voor ons natuurlijk moeilijk om te weten te komen of honden nu van kerst houden of niet.  Gelukkig is deze prachtige Golden Retriever wel net zo gek van Kerst en dat laat hij zien!

Feestelijke hond

Op Twitter is een hilarische video verschenen waarin Hugo de Golden Retriever meezingt met een kersthit. 

De video neemt je mee naar een feestelijke lounge waar een stralende kerstboom staat met kerstverlichting op de achtergrond. Op de tv zie je een orkest dat de Three Tenors ondersteunt in hun vertolking van de hit "White Christmas". Tot zo ver is er nog niets geks aan de hand. 

Maar dan verschijnt de beeldschone Hugo in beeld. Hij buigt voor de tv alsof hij wil aangeven dat hij van plan is mee te gaan zingen, en "zingt" vervolgens luid mee. Drie hele minuten lang! Halverwege komt hij overeind en loopt opgewonden en met kwispelende staart rond. Alles wijst erop dat Hugo kerst net zo leuk vindt als wij. 

Een social media hit

Het is niet verwonderlijk dat deze video een enorme hit is geworden op sociale media, waarbij gebruikers van zowel Twitter als Youtube commentaar geven over het prachtige uiterlijk van de viervoeter.

Wij zijn het hier helemaal mee eens! Happy Christmas Hugo, en we hopen dat je maar een witte kerst mag beleven.

Kijk hier naar de schattige video:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen