Aanbieding

Groep Golden Retrievers

Zie jij de echte hond?

© Viral Hog / Youtube

Een Golden Retriever zit verstopt tussen groep lookalikes: de video is te schattig voor woorden!

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Deze grappige Golden Retriever heeft zich verstopt tussen een boom versierd met nog veel meer Goldens. Ze heeft zich erg goed verstopt, zie jij hem?

Deze hilarische video geeft je het echte kerstgevoel. Allereerst zie je een enorme kerstboom die is versierd met Golden Retrievers. Van kleine puppy's hoog in de boom tot levensgrote knuffels die voor de boom zitten. 

Maar wacht, beweegt er daar niet een? Terwijl de camera rond de boom draait zie je dat het niet alleen maar versieringen en knuffels zijn, maar dat zich ook een levensechte Golden heeft verstopt tussen de rest. De Golden zit braaf voor de boom omringd door haar harige knuffels. 

Bekijk de video:

Tips voor het opzetten van een kerstboom met de hond

Een heerlijke video, maar als je een honden(h)ouder bent weet je inmiddels dat honden en bomen niet altijd goed samengaan. Onderstaand een aantal tips als je je pup voor het eerst laat kennismaken met een kerstboom!

1. Begin met een kale boom

Voordat je de boom versiert doe je er verstandig aan om de boom een dag of 2 kaal te laten staan. Zo kan de pup wennen aan de boom in huis voordat hij vol hangt met allemaal verleidelijke versieringen. 

2. Pas op met elektriciteitsdraden

Vooral voor puppy's kan elektrische bedrading erg interessant zijn. Als jouw pup de gewoonte heeft om op alles te kauwen, zorg er dan voor dat de draden goed zijn weggewerkt. 

3. Hang geen eten in de boom

Hang je wel eens snoepgoed of chocolade in de boom? Laat dit even achterwege wanneer je een pup in huis hebt. 

4. Leg de cadeautjes niet direct onder de boom (vooral niet als het eetbaar is)

Ja, het staat natuurlijk ontzettend gezellig al die cadeaus onder de boom, maar als je een pup hebt die nieuwsgierig is kun je ze beter ergens anders bewaren tot het moment daar is, zeker als het eetbare cadeaus zijn. 

Meer nieuws over...

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen