Aanbieding

Puppy van een Duitse herder speelt met een kat op een bank

De puppy ligt op de loer

© YouTube Rocky

Duitse Herder-puppy speelt met kitten: je blijft lachen tot het einde (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

De persoon van de puppy en de kat zegt in het begin van de video: "probeer niet te lachen". Denk je dat je het kunt weerstaan?

Het stel beestjes - altijd met genegenheid - dat de hoofdrol speelt in de video die we laten zien, zijn echt onstuimig. Zozeer zelfs dat het onmogelijk is om niet te lachen om deze Duitse Herder-puppy die met een kitten speelt.

De twee jonge dieren liggen heel comfortabel op de bank. Rocky, de hond, grijpt elke gelegenheid aan om met zijn onhandige puppy-pootjes de kitten te besluipen. Beiden zijn slechts een paar maanden oud.

Net als een mini-versie van de hond en kat

De scherpe tandjes die kenmerkend zijn voor de leeftijd laten niet lang op zich wachten in het spel. Ze willen elkaar bijten! 😬 Maar slechts voor de grap 😏. De kitten, Simon, probeert de puppy te ontwijken met zijn vliegende pootjes, het lijkt erop dat hij kung fu beheerst! 🐾

 

Verzonnen gesprekken

Zelfs een van de gebruikers voegt een dialoog toe aan de video, die meer dan 1.829.000 keer is bekeken op YouTube:

-Duitse herderpuppy: "Ik zal je doden." 
-Kitten: "Nee, ík zal je doden." 
-Golden Retriever: "Als jullie te ruw worden, zal ik moeten ingrijpen."

Iemand moest orde in de kamer brengen, en de golden retriever is de oudste van de drie. "Bailey komt binnen alsof hij zegt: 'Die verdomde kinderen!'" Een beetje wijsheid komt altijd van pas om te bemiddelen.

cachorro pastor aleman intenta morder gato

Niemand lijkt moe te worden van spelen!  ©YouTube Rocky

Ondanks dat de golden retriever tussenbeide kwam, kon hij niet voorkomen dat bij een van de capriolen de arme Simon van de bank af kukelde. Precies op dat moment barstte degene die filmde in lachen uit. 

En hij is niet de enige: "Sorry, maar ik moest lachen toen de kat van de bank viel." Geen zorgen! De kat is in orde, maar de scène... is om te lachen.

Veel van de opmerkingen delen dat dit duo "altijd beste vrienden blijft". En het lijkt erop dat dat ook zo zal zijn. De video waar we het over hebben is van enkele dagen geleden, en er is een andere van deze week waarin ze aan het bijten zijn!  

Zeker, in een andere video zie je dat ze twijfelen tussen lekker lui liggen, half slapend, en elkaar plagen met bijtspelletjes. Echt twee deugnieten! 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen