Aanbieding

een winkel

Wat gebeurd er elke ochtend?

© fabifolegotto - TikTok

Elke ochtend opent hij de deur van zijn winkel om iets schitterends te doen (Video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Een man deelde op TikTok zijn ochtendritueel van zijn dierenwinkel en het ging meteen viral, want de tederheid die hij uitstraalt is gewoon niet te missen.

Fabián Falegotto runt een dierenwinkel in Buenos Aires, Argentinië. Hij heeft ook een TikTok-account waar hij constant de avonturen van zijn harige viervoeters deelt. Nu is 1 van de video's viral gegaan.

Laten we ontbijten!

In de video zie je het moment waarop Fabian de deur van de winkel opent voor vier hondjes, die barstensvol hondenenthousiasme binnenkomen. De reden hiervoor is niet alleen de genegenheid en vreugde waarmee Fabián de honden toespreekt, maar ook het feit dat hij voor elk van hen een wat lekkers te eten heeft voor het ontbijt. En dat is zeker niet de eerste keer dat hij dit doet. Het is een routine waar de honden inmiddels aan gewend zijn geraakt.

Een familie van honden

Drie van de honden zijn van hem, twee zijn gered en een hond heeft hij al van pup's af aan. De vierde, Peti, is de ster van veel video's die hij deelt op Twitter en heeft zijn eigen fanclub onder de meer dan 200.000 volgers van Fabián.

Peti is een straathond die, zoals Fabián uitlegde aan de Argentijnse media La 100, tien jaar geleden zwanger in de buurt rondliep. Na de bevalling organiseerden de buren zich gezamenlijk om haar te laten steriliseren en daarna koos de hond Fabián en zijn gezelschap als haar thuis.

"Ze heeft mij geadopteerd, we hebben elkaar geadopteerd,en ze heeft een bed in de winkel, maar ze heeft de ziel van een zwerver".

Maar deze vier honden zijn niet de enigen die Fabián bezoeken, we zien in andere video's andere honden in de buurt die niet aarzelen om iets te komen eten in zijn winkel, waar ze altijd zo goed ontvangen worden.

Lees ook:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen