Aanbieding

hond in een weiland met een kind

Wat een heerlijke video!

© YouTube - ViralHog

Puppy benadert kind: de geweldige video is 3 miljoen keer bekeken (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Een kleine jongen heeft een puppy opgemerkt in het gras van een park. De viervoeter was echter ook nieuwsgierig naar de kleine jongen. Dit is hoe het verder gaat.

Dit prachtige tafereel vond plaats op een zomerdag in 2021 in Central Park, New York. De persoon die het zag gebeuren en die alles opnam, heeft het op internet geplaatst - de video is bijna 3 miljoen keer bekeken!

Wil je met mij spelen?

Een kleine jongen speelt in het gras in een park als hij een puppy ziet. Ze kijken elkaar aan totdat het hondje op het kind af rent. De kleine is helemaal niet bang, integendeel, hij lacht breed!

Ze beginnen verstoppertje te spelen, en zelfs als het kind een paar keer valt onderweg mag dat de pret niet drukken. Hij staat weer op en wordt achtervolgd door de hond, lachend en genietend. Klinkt als het begin van een mooie vriendschap! Hieronder de leuke video:

Andere schattige hond en kindervideo's:

Wij willen de Wamiz-lezers er op attenderen altijd voorzichtig te zijn wanneer (kleine) kinderen en huisdieren bij elkaar zijn. Zelfs het liefste huisdier kan onverwachts reageren omdat deze zich ongemakkelijk voelt door bijvoorbeeld plotselinge of ruwe bewegingen van het kind. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Houd daarom altijd toezicht tijdens de interactie tussen beiden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen