Aanbieding

kleine hond en grote leeuw
© JoeExoticTV / YouTube

Hondje dwaalt door verblijf van leeuw en doet iedereen verstelt staan (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Wat denk je dat er zou gebeuren als je een paar teckels in een kooi stopt met een gigantische leeuw? Wordt het spelen of eten?

De meeste mensen (en de meeste dieren) hebben de neiging om Bonedigger de ruimte te geven. En dat lijkt ons vrij slim, omdat Bonedigger er net zo angstaanjagend uitziet als zijn naam doet vermoeden. 

 

Hij is een volgroeide mannelijke leeuw die ongeveer een halve ton weegt. En als hij zou opstaan om je te laten zien wie de baas is, zou hij meer dan 2 meter hoog zijn. Bonedigger is niet het type dier waar je mee wilt rotzooien. 

 

Een grote softie

Echter, dit roofdier heeft drie kleine vriendjes die hem als niet anders zien dan een grote softy. Het zijn een drietal teckels die het grootste deel van hun tijd doorbrengen met chillen in het verblijf van de grote leeuw. 

 

Bonedigger houdt van alle drie zijn kleine maatjes, maar hij heeft de meest speciale band met een van de drie, genaamd Abby. Ze werden aan elkaar geïntroduceerd toen Abby slechts negen weken oud was, en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. 

 

John Reikene is de parkmanager die zorgt voor Bonedigger en zijn kleine hondenvriendjes. Hij heeft deze ongelooflijke vriendschap tussen beide soorten vanaf de eerste dag zien opbloeien. 

"Wie had gedacht dat een leeuw zo'n goede vriend zou worden met een stel teckels, zegt John. Abby ziet eruit als iets dat Bonedigger zou eten tussen de maaltijden door, maar hij is zo zachtaardig. Ze zijn gewoon altijd lief voor elkaar."

De dieren leven op het G.W. Exotic dierenpark in Wynnewood, Oklahoma, VS. Ze zijn allemaal, inclusief Bonedigger, met de hand grootgebracht door John en zijn vrouw. 

Een zeer gelukkige familie

Bonedigger woonde vroeger in het huis van John. Ze knuffelde zelfs op de bank totdat Bonedigger te groot werd! En die menselijke aanraking heeft een blijvende indruk achtergelaten op de enorme kat. John beschrijft hem als een grote pup:

"Bonedigger is als een hond. Als hij me al even niet heeft gezien, wordt hij helemaal opgewonden en rent hij naar me toe en geeft hij me kusjes. Hij is mijn grote baby, en de kleine honden zijn zijn baby's."

Wat een mooie (hoewel enigszins ongewone) familie!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen