Aanbieding

Bergen met sneeuw

Zie jij het sneeuwluipaard op deze foto?

© Ryan Cragun / Twitter

Een grote kat zit in het volle zicht, toch zie je deze niet! Kun jij de kat vinden?

Door Nelleke Pieters Country Manager

Online sinds Bijgewerkt op

Ergens in de bergen van Noord- Centraal-Azië, verbergt zich een mooie, onopvallende kat. Lukt het jou de kat tussen de rotsen te vinden?

Het sneeuwluipaard, bekend als het spook van de bergen, is een pro in camouflage. Deze grote katten, die bekend staan als solitaire en schuwe dieren, kunnen dankzij hun dikke geel-grijze vacht perfect opgaan in de bergachtige omgeving waar zij leven.

Een recente foto die op Twitter werd gepubliceerd, bewijst hoe perfect deze vermommingsmeesters onzichtbaar kunnen worden, zowel voor het menselijk oog als voor hun prooi. Lukt het jou om de verborgen kat op de foto te spotten?

Waar zit de kat verstopt?

Op het eerste gezicht zie je een besneeuwde berghelling en dat is het... nou ja, niet helemaal! Er zit ergens een kat verstopt en het is niet makkelijk om deze te vinden. Hoe goed zijn jouw ogen?

Deze katten worden niet voor niets Spook van de Bergen genoemd. Als je moeite hebt om de geel-grijze kat te spotten, maak je dan geen zorgen je bent niet de enige. Deze virale foto gedeeld door Ramesh Pandley heeft onlangs het internet verbijsterd. 

Dus, heb je de kat al gevonden? Kijk goed... 

Niet de eerste verstopte-sneeuwluipaard-foto  

Voordat we je de oplossing geven, hebben we nog een bonus foto! Het is namelijk niet de eerste keer dat het sneeuwluipaard een verdwijntruc uithaalt met mensen. In 2019 deelde een fotograaf genaamd Saurabh Desai een prachtig beeld van het spook van de bergen in zijn habitat. De foto werd genomen in de Spiti-vallei van Noord-India. Zie jij de grote kat?

De grote kat was zo goed gecamoufleerd dat niemand hem kon vinden. Maar de slimme katachtige ziet jou wel! 

Kijk maar: 

De oplossing

Het is tijd om ook de oplossing te geven voor degenen die het sneeuwluipaard niet hebben kunnen vinden in het rotsgebergte. We moeten toegeven: het was deze keer wel erg moeilijk! 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen