Aanbieding

Max verstappen en kat
© Max Verstappen & Kellypiquet / Instagram

Wereldkampioen en kattenvader: bekijk hier de baby's van Max!

Door Nelleke Pieters Country Manager

Online sinds Bijgewerkt op

Wist je dat Max Verstappen naast wereldkampioen ook een kattenvader is? Sinds april 2021 heeft hij er twee kindjes bij: Jimmy en Sassy! 

Tijdens een interview met Channel4formula lied Max het voor het eerst vallen: binnenkort gaat hij twee kittens ophalen. Hij verteld in het interview dat het hebben van huisdieren met de paplepel is ingegoten. Zijn vader was gek op dieren en sinds hij klein was waren er dan ook verschillende in huis aanwezig: honden, katten en zelfs vogels. 

Jimmy en Sassy of toch Lewis en Toto?

Inmiddels heeft hij de twee kattenkinders in huis. Ze heten Jimmy en Sassy maar op internet gaan de verhalen rond dat hij ze wil hernoemen naar zijn rivalen Lewis en Toto. Dit is uiteraard een grapje. Het verhaal kwam op de wereld omdat de Jimmy en Sassy in de weg liepen toen Max aan het oefenen was op de simulator. Dit deed hem denken aan zijn tegenstanders Lewis Hamilton en Toto Wolff. Volgens EssentiallySports deinsde Verstappen niet terug om hen dit ook te vertellen maar hier konden ze uiteraard alleen maar om lachen. 

Wat vind jij van Jimmy en Sassy? Zijn het geen plaatjes?

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen