Aanbieding

Je eerste ingave bij het zien van deze foto, zegt alles over jouw karakter!

Kat naast mandje met hoofd van kat cat-wow

Hoeveel katten zie jij?

© Reddit.com

Wees eerlijk, wat was het eerste wat jij zag op deze foto? Het antwoord zegt meer over jouw karakter dan je denkt.

Door Nelleke Pieters

Online sinds , Bijgewerkt op

Deze foto is niets meer dan een optische illusie, maar sommige mensen zijn makkelijker voor de gek te houden dan anderen.

Op Reddit veroorzaakte dit katachtige kiekje eind februari verhitte discussies en lachsalvo's. Dit alles te danken aan Reddit-gebruiker en kattenouder I_spin_bubbles.

Zag jij een onthoofde kat?

Kromp jij in eerste instantie ineen en zag jij een foto van vreselijke dierenmishandeling? Dacht jij dat de kattenouder de kop van zijn pluizenbol had afgehakt en deze vervolgens presenteerde in een mandje?

Je bent een pessimist en gaat snel uit van het positieve. Voor jou is het glas altijd half leeg en je gelooft niet in de goedheid van de mens. Jij volgt de worden van Plautus: “De mens is een wolf voor zijn medemens”, en gelooft dat deze tot alles toe in staat is. 

Meer nieuws voor de pessimist: Deze kat heeft een bijzondere eigenschap! 🤔

Zag jij twee vrolijk spelende huistijgers?

Moest je lachen bij het zien van deze foto? Zag jij twee vrolijke katten die samen verstoppertje spelen?  Eén kat zit in de mand en de andere staat ervoor en draait haar kop weg. Wat zou je anders moeten zien?

Jij bent een gelukkig mens, vol optimisme. Je ziet altijd het goede in mensen en gelooft in een harmonieuze relatie tussen mens en dier. En last but not least... je trapte niet in het bedrog:

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen