Aanbieding

De vermiste hond

Toen deze man zijn vermiste hond kwam ophalen, besloot het asiel om ongebruikelijk protocol te volgen (video)

Door Kaami Kanje

Online sinds

Toen deze man zich meldde om zijn vermiste hond op te eisen, begreep het asiel al snel de situatie.

Gevonden zwervend door de straten van de Bronx (New York), werd een grote American Bulldog van 60 kilo opgevangen door het Animal Care Center of NYC.

Ondanks de indrukwekkende gestalte van de hond, viel het hele team al snel voor deze grote knuffelbeer met een groot hart en een zeer aanhankelijke persoonlijkheid.

De hond werd Jose genoemd door het asiel en werd al snel in de schijnwerpers gezet op hun TikTok-account. Het was daar dat een man plotseling naar voren trad om te zeggen dat het zijn verloren hond was. 

 

Ze organiseren een ontmoeting in het asiel

Na dit contact stelde het asiel de man voor om naar het asiel te komen om het dier te ontmoeten. Dit was om het identificatieprotocol te starten dat nodig is om te bewijzen dat het dier daadwerkelijk toebehoort aan de vermeende eigenaar, aangezien Jose geen microchip heeft.

De volgende dag verscheen de man, genaamd Mecca, op de locatie en had eerst een voorzichtige ontmoeting met de grote hond, die nog steeds in een kooi zat.

Toen het asiel het dier uit zijn kennel haalde om het naar de jongeman te brengen, besloot het team om het identificatieprotocol niet verder voort te zetten.

@nycacc We are so excited to share the reunification story of Mecca (@only1kingmecca) and Mecca Jr. It is wonderful to possess social media as a tool to help owners find their beloved fur companions when they are lost. Thank you @tiktok for helping a father find his lost fur son! Visit nycacc.app to browse hundreds of adorable NYC adoptables. Photos by @tischmanpets #nyc #nycacc #boroughbred #lostdogfound #happytail #hopecore #nycdogs #nationaladoptashelterpetday #adoptashelterpetday #adoptashelterpet ♬ The Kite Live by Luisa Marion - Luisa Marion

Zodra Jose de man naderde, veranderde hij volledig van persoonlijkheid: totaal uitgelaten sprong de hond op zijn verzorger en wilde hem overladen met knuffels. Voor dit New Yorkse asiel was er geen twijfel mogelijk, Jose was duidelijk de hond van deze man en het identificatieprotocol was slechts een formaliteit!

In werkelijkheid heette de charmante XXL American Bully Mecca Junior, en hij had zijn baasje verschrikkelijk gemist. Zijn verzorger had overal posters opgehangen en besteedde al zijn tijd aan het zoeken naar zijn geliefde hond. Op sociale media poseerde de man voortdurend met zijn hond, die hij als zijn ware wederhelft beschouwde. Wat een vreugde moeten ze allebei hebben gevoeld bij deze hereniging!

Hoewel dit verhaal een goed einde kent, herinnert het ons aan het belang van identificatie door middel van een microchip: zonder identificatie had deze grote hond zijn verzorger misschien nooit teruggevonden als die laatste niet toevallig op de TikTok-video van het asiel was gestuit.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen