Aanbieding

afbeelding van scan

De scanresultaten lieten haar sprakeloos achter

© Shutterstock

Vrouw gaat voor scan naar het ziekenhuis en ziet een bekend gezicht rondom haar bekken

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Nadat een vrouw bij de specialisten kwam voor om een scan te laten maken konden de vrouw nocht de artsen geloven wat ze zagen.

Alexandra Michael was een 20-jarige studente die verschillende medische tests moest ondergaan, waaronder een scan, om te controleren of ze last had van een probleem met haar dikke darm.

De resultaten verrasten haar

Toen de arts die verantwoordelijk was voor de gezondheid van Alexandra haar belde om te vertellen dat ze geen enkele pathologie had, haalde het meisje diep adem. Toch voelde de studente dat er iets niet klopte op het moment dat ze thuiskwam.

Eenmaal thuis wilde Alexandra de tijd nemen om met haar eigen ogen te controleren dat haar arts niet had gelogen. Met de testresultaten in haar handen... merkte ze een detail op dat haar de rillingen gaf! Op de dwarse doorsnede van haar bekken en sacrum was duidelijk het gezicht van haar eigen hond te zien. Ja, daar was het geliefde gezicht van haar Jorge gegraveerd, een Cavalier King Charles Spaniël!

Verbaasd over haar scan

Alexandra had amper tijd om haar scan aan haar familie te laten zien. Zij waren het die de gelijkenis tussen haar geliefde hond en wat op de beelden te zien was, bevestigden. Vervolgens deelde het meisje de afbeelding op haar sociale media en konden we allemaal zien dat het gezicht van haar hond in haar botten was gegraveerd!

scan van de hond

Ook interessant:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen