Aanbieding

jongen kust de hond

Een jongen wilde zijn hond een simpele kus geven!

© YouTube @ViralSnare Rights Management

Jongen kust zijn puppy en is verbijsterd over de reactie van de hond (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Deze ongelooflijke video wordt wereldwijd bekeken nadat mensen geen genoeg kunnen krijgen van de reactie van deze puppy op het feit dat hij gekust wordt.

Momenteel gaat er op Youtube een video viral. De hoofdrolspelers? Een jongen en zijn hond, een schattige Staffordshire Bull Terriër-pup met een grijze vacht en lichte ogen. 

In de video, die slechts een minuut duurt, is te zien hoe de viervoeter reageert op de liefdesuitspattingen van de jongen. 

Kus me nog eens!

In het begin staren hond en baasje elkaar aan en lijkt de viervoeter bijna verlegen. Plots geeft de man de hond een kus op zijn gezicht.

De pup kijkt bijna een beetje geschrokken naar zijn baasje. Het lijkt niet te begrijpen wat er is gebeurd, alsof de pup denkt: "mens, waarom deed je dat?".

Maar naarmate de seconden verstrijken, houdt de de hond de jongen nauwlettend in de gaten en begint hij op zijn borst te klimmen. Op dat moment bereikt de video zijn hoogtepunt: de hond lijkt te vragen om genegenheid, knuffels en meer kusjes terwijl hij de nek van zijn mens omhelst en een beetje beschaamd zijn tong uitsteekt .

De reactie van de hond is pure liefde, kijk hier naar de schattige beelden:

Wij willen de Wamiz-lezers er op attenderen altijd voorzichtig te zijn wanneer (kleine) kinderen en huisdieren bij elkaar zijn. Zelfs het liefste huisdier kan onverwachts reageren omdat deze zich ongemakkelijk voelt door bijvoorbeeld plotselinge of ruwe bewegingen van het kind. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren. Houd daarom altijd toezicht tijdens de interactie tussen beiden.

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen