Aanbieding

De beste kattenpensions in Den Haag en omgeving

Bengaalse cat zit op koffers

Katten kunnen niet altijd mee op vakantie... Een kattenpension is de oplossing!

© Svetlana Rey | Shutterstock

Woon je in Den Haag en omgeving en ben je op zoek naar een fijn hotel voor je kat? Hier vind je de beste uit de kattenpensions in de buurt!

Door Faïrouz Ben Salah

Online sinds

De beste kattenpensions in Den Haag

Katten kunnen niet zomaar met je mee op reis... Maar jij hebt je vakantie natuurlijk meer dan verdiend! Op zoek naar een kattenpension in Den Haag of omgeving? Wamiz zette een paar heel goede opties op een rij. 

Kattenhotel Lorenzo

Obrechtstraat 123

2517 VP Den-Haag

Telefoon: 070 3454460

In de centraal gelegen Obrechtstraat vind je Kattenhotel Lorenzo. Dit bijzondere herenhuis is voorzien van zowel vloerverwarming als airconditioning. Je kat heeft het er dus niet snel te warm of juist te koud. Heel belangrijk: elke kat krijgt een eigen kennel, waarvan sommige met eigen balkon of serre. Veilig een frisse neus halen dus.

Stichting Haags dierencentrum

Lozerlaan 595

2544 MC Den Haag

Telefoon: 070 366 18 06

Dit is zowel een dierenasiel als een kattenpension. Als jij je kat naar het Haags Dierencentrum brengt, verricht je direct een goede daad, want de opbrengsten komen ten goede aan het dierenasiel. Verzorging vindt plaats door gediplomeerde dierenverzorgers en je vindt het vast een geruststellende gedachte dat er voor eventuele medische zorg op doordeweekse dagen een dierenarts aanwezig is.

Dierenkliniek Het Zicht

Het Zicht 61 -63

2543 AK Den Haag

Telefoon: 070 3660701

Voor katten is een aparte ruimte ingericht in Dierenkliniek Het Zicht. Gezonde voeding en verzorging hebben hier prioriteit en alles onder toezicht van dierenartsen. 

Kattenpensions in de buurt van Den Haag

Kattenpension Kat & Ko

Woudsedijk-Noord 1

2465 BT Rijnsaterwoude (tussen Schiphol en Alphen aan den Rijn)

Telefoon: 06 20 96 54 43.

Tussen Schiphol en Alphen aan den Rijn vind je kattenpension Kat & KO. Misschien wat verder van Den Haag, maar een mooie, rustige locatie met een aparte pensions voor honden en katten. Het buitenverblijf voor alle katten is een waar kattenparadijs. Voor koude dagen beschikt het pension over vloerverwarming, over de dagindeling is nagedacht en katten vinden er veel speeltjes.

Dierenhotel Marijke

Mijzijde 139

3471 GT Kamerik

Telefoon: 0348 - 402194

Hier beschikken katten over een luxe ingericht gemeenschappelijk binnen- en buitenverblijf. Om langzaam en op eigen tempo te kunnen wennen heeft Dierenhotel Marijke speciale wenkamertjes. Er is verwarming en airco, dus je kat heeft het niet snel te warm of te koud.

Laat een reactie achter
0 reacties
Verwijderen bevestigd

Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

Log in om een reactie te plaatsen