Aanbieding

Chihuahua pup staat op zijn achterpoten voor een zwarte Duitse Dog

Chihuahua lokt Duitse Dog uit: omstanders liggen dubbel van het lachen (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Deze twaalf weken oude Chihuahua is het toonbeeld van onverschrokkenheid. Tijdens een wandeling neemt hij het op tegen een Duitse Dog die zeker 30 keer zo groot is. 

Om eerlijk te zijn, de meeste Chihuahua's zijn zich niet bewust van hun grootte, maar deze kleine pup is toch wel de overtreffende trap. 

Wat een dappere hond

De schattige kleine pup huppelt rondom de gigantische Duitse Dog en loopt rond alsof zijn tegenstander geen schijn van kans maakt. Hij blaft moedig naar hem zonder enige aarzeling. 

Hoewel hun uiterlijk het misschien niet doet vermoeden, hebben Duitse Doggen en Chihuahua's iets gemeen: net als Chihuahua's kunnen Duitse Doggen hun eigen grootte maar moeilijk inschatten. En dus probeert de Duitse Dog terug te slaan, maar gelukkig zijn de verzorgers van de hond voorzichtig. 

Een oneerlijke strijd

Zo weet de Duitse Dog zijn kracht in toom te houden en is de ontmoeting tussenbeide vriendelijk en eigenlijk best liefdevol. Socialisatie tijdens de puppytijd is enorm belangrijk, maar helaas staan verzorgers van kleine honden vaak niet veel interactie toe, zeker met grotere honden. Als verzorgers echter voorzichtig zijn, zoals in deze situatie, is er geen enkele reden om ze niet met elkaar te laten spelen. Sterker nog, het zou aangemoedigd moeten worden. 

In de achtergrond hoor je de verzorgers van de honden lachen. Het beeld van de twee is inderdaad best komisch. Het is maar moeilijk te bevatten dat ze beide tot dezelfde soort behoren. 

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen