Aanbieding

golden ziet kat op zijn plek liggen

Kat heeft mand van Golden Retriever ingepikt: de reactie van de hond is super schattig (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Toen de Golden zag wie er op zijn bed lag te slapen reageerde de hond hilarisch. De kat interesseert het helemaal niets en blijft lekker liggen, tot hilariteit van velen op het internet. 

Een vierjarige Golden Retriever genaamd Bailey is een echte Youtuber. Op het kanaal heeft Bailey bijna een miljoen abonnees. 

Deze keer zorgde een kitten ervoor dat de hond weer een stukje bekender werd op het internet door de hilarische reactie die volgde. 

Een reactie die niemand had verwacht

In de video, die vele internetgebruikers bezighoudt zien we dat in afwezigheid van de Golden Retriever een kitten zijn plekje heeft ingenomen. Toen Bailey terugkwam en zag dat de kleine op haar plek lag zonder haar toestemming liet ze het er niet bij zitten. Als je denkt dat er nu een ruzie ontstaat dan heb je het mis. 

Bailey reageerde uiterst creatief. We zien in de video dat de hond eerst vrolijk rondspringt en blaft, alsof ze tegen de kat wil zeggen, "hey, dit is mijn plek". Wat doet de kat? Nou helemaal niets, die ligt nog steeds prinsheerlijk op haar plekje. 

Alles over het ras: de Golden Retriever

Blijkbaar werd de Golden wat ongeduldiger en ze besloot aan het bed te trekken alsof ze de kitten eraf wilde gooien. Het resultaat? Niets, de kat bleef lekker liggen. 

Bailey gaf uiteindelijk de moed op. Ze is geen echte vechter en vond het wel genoeg voor vandaag. Dus besloot ze maar naast de kitten te gaan liggen, en niet veel later gaf de kleine kat de Golden een knuffel. 

Ach, hoe kon je de kat nu als Golden niet vergeven? Ze zijn zo schattig!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen