Aanbieding

Gravende hond

verrassing bij het graf

© I love dogs @Facebook

Duitse herdershond ligt op graf van zijn overleden verzorger en begint te graven (video)

Door Sander Nelisse Redacteur

Online sinds

Deze foto raakt je. Een herdershond die geen afstand wil nemen van zijn verzorger. Zodra het dier begint te graven lopen dingen anders dan verwacht. 

In 2015 raakte een bijzondere foto uit Servië de harten van velen. Je ziet een Duitse herder die rouwend op het graf van zijn overleden verzorger lijkt te liggen. De hond ziet er uitgeput en moe uit. Iedereen gelooft dat hij lijdt onder het verschrikkelijke verlies. 

Op zoek naar de waarheid

Wanneer de viervoeter een gat in het graf begint te graven, wordt er volop gespeculeerd. Wil de hond nog dichter bij zijn verzorger zijn? Wil hij zijn verzorger opgraven? De dierenrechtenactiviste Vesna Mihajloski is nieuwsgierig en gaat ter plaatse op zoek naar aanwijzingen. Het blijkt dat de waarheid achter de foto nog verbazingwekkender is. 

Mihajloski is aanvankelijk verrast om te ontdekken dat de trouwe viervoeter een teefje is. En als ze dan in het gat in het graf kijkt, is ze sprakeloos. Er zitten namelijk vier puppy's in verstopt! De teef was duidelijk op zoek naar een warme en veilige plek voor haar pups.  

Een beter leven

Zodat ze niet meer in een graf hoeven te leven, neemt Mihajloski de hond en haar puppy's mee naar huis. Daar worden de pups en de hond flink verwend. 

Dankzij deze goede zorg is hele bende nu springlevend en gezond!

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen