Aanbieding

Twee misvormde honden

Picasso en Newt, twee lelijke honden

© picassoandnewt / Tiktok

Twee "lelijke" honden bewijzen aan iedereen waar ze echt van gemaakt zijn (video)

Door Lianne van Loon

Online sinds

Zelfs honden die er niet uitzien zoals alle anderen hebben het recht om gelukkig te zijn. Picasso en Newt zijn hier de beste voorbeelden van!

Picasso en Newt zijn in korte tijd echte TikTok-sterren geworden. Hun account met video's van hun dagelijks leven heeft bijna 1,2 miljoen volgers. Je verwacht dat het mishandelde honden zijn maar niets is minder waar.

Maar wat is er zo bijzonder aan deze twee bruine viervoeters? De twee vrienden zien er anders uit dan hun soortgenoten omdat hun snuiten misvormd zijn.

Picasso en Newt - twee bijzondere honden

De vijfjarige Picasso is geboren met een misvormde snuit. Een deel van zijn kaak is sneller gegroeid dan de rest van zijn hoofd, waardoor hij er ongewoon uitziet.

In 2017 kwam hij terecht bij Lisel Wilhard, de 53-jarige oprichtster van de Lovable Dog Rescue stichting in Oregon. Vier jaar later trok ook de kleine Newt bij hen in. De arme viervoeter werd gebeten door zijn moeder en verloor daardoor zijn hele bovenkaak.

Picasso en Newt beseffen duidelijk dat ze anders, nee, speciaal zijn en worden binnen de kortste keren beste vrienden.

Hoewel hun handicap hen beïnvloedt in hun dagelijks leven, laten de twee zich door niets tegenhouden. Ze ravotten, genieten van lekker eten en kunnen zelfs met een bal spelen.

Je kunt nog steeds gelukkig zijn

Het is een wonder dat de twee harige vrienden het hebben overleefd en nu zo'n gelukkig leven leiden. Hun baasje Liesl legt uit:

"De honden hebben geen pijn en kunnen ondanks hun handicap alles doen wat ze willen."

Picasso en Newt zijn dol op mensen, ze zijn heel vertrouwensvol tijdens het wandelen, zoeken altijd de aandacht van andere wandelaars en willen hen begroeten.

Helaas schrikken de meeste mensen in eerste instantie van het ongewone uiterlijk van de twee viervoeters, maar gelukkig is dat snel vergeten als ze merken hoe vriendelijk ze zijn. 

Bekijk onderstaande video:

Wellicht ook interessant:

Wat vond jij van dit nieuws?

Bedankt voor je feedback !

Bedankt voor je feedback !

Laat een reactie achter
Log in om een reactie te plaatsen